Fotostand (Fotopanou) banner-ul foto - cel mai bun decor pentru sărbătoare

img

Fotostand.md este prima si cea mai mare compania ce realizeaza fotopanou-uri pentru diverse sarbatori fie nunta , cumetrie ( botez ), zi de nastere ( aniversare ), evenimente corporative , de genul : conferinte , summit , expozitie , evenimente mondene, traininguri, lansari , prezentari de produse, seminare s.a.
Fotostand.md inglobeaza toate serviciile necesare ca dvs. sa aveti parte de un decor de poveste, designer-ul nostru va efectua macheta panoului foto asa cum va doriti, iar echipa de montare va instala standul mobil (presswall, brandwall, photowall) la timp si cu cea mai mare responsabilitate. Echipa Fotostand.md este alcatuita din personal profesionist care asculta fiecare dorinta a clientilor sai si o indeplineste exact cum va doriti.
Pentru confortul dvs. am elaborat 5 pachete de baza (vedeti in rubrica servicii), deasemenea avem pachetul flexibil – fotostand de orice marime, suntem singura companie ce poate oferi fotopanouri de orice dimensiune si dificultate, ce pot decora atit interiorul salilor de evenimente in acelasi timp pot fi amplasate in exterior.
Cu alte cuvinte fotostand este acelasi press wall, brand wall, foto wall sau cum mai este numit roll up sau pop up cu foto banner care serveste drept cel mai creative decor pentru orice sarbatoare, fie ca e nunta (petrecere de logodna), cumatrie (cumetrie), zi de nastere sau eveniment social (bal de absolvire, prezentari, intilniri de afaceri, conferinte). Cu noi orice ceremonie va avea parte de cea mai memorabilia decoratiune fie pentru eveniment personal sau corporativ.
Puteți să alegeţi pentru petrecerea dumnevoastra orice pachet la discretia dvs. ce include aceleasi servicii , diferenta fiind doar in marimea standului mobil (fotopanoului) sau cum mai este numit carcasa cu pinza, foto banner (baner), sau si mai simplu placat. Sau puteti alege un serviciu separat din pachetul FotoStand.


Serviciile noastre includ:
-arenda carcasei spider(stativului)
-efectuarea designu-lui pentru banner
-tiparul foto banneru-lui
-montarea/demontarea fotopanoului
-transportea foto panoului.

Alaturi de noi, sărbătoarea dvs va rămîne în fotografiile și amintirile tuturor prezenţi la eveniment pentru totdeauna.

Blogul nostru pe facebook

Avantajele noastre

 

Receptionarea comenzilor 24/24

news1

Pentru comoditatea dumneavoastra personalul tehnic de la Fotostand.md (Fotopanou) este disponibil 24/24 la telefoanele de contact pentru a raspunde la intrebarile legate de fotopanou, de tiparul bannerului sau arenda stand-ului mobil. Orice intrebare aparuta in legatura cu preeswall (brandwall) va fi rezolvata operativ astfel ca decorul evenimentului dumnevoastra va fi asigurat sa aiba un adevarat succes

Card de reducere

news2

Compania Fotostand bucura clientii sa-i fideli cu card de reducere , ce ofera facilitati din ce in ce mai mari pe masura comandarii de fotopanou –uri (press wall) din nou si din nou. Reducerea poate sa se axeseze si pe servicii aparte din pachetul standart de la fotostand, se poate de comandat doar inchirierea stativului mobil sau imprimarea benner-ului.

Fotostand de orice dimensiune (pachetul flexibil)

news3

Pe linga pachetele fotopanou standarte ce au fost elaborate pentru comoditatea clientilor, compania Fotostand.md poate sa faca panouri foto (brandwall) de orice dimensiune. In caz ca pentru decoratiunea ceremoniei doriti marimi mai mari sau aveti nevoie de o dimensiune nestandarta pentru stand-ul mobil ,doar contactati-ne si echipa fotostand va calcula pretul  si va efectua fotopanoul exact dupa marimile necesare dumneavostra.

Reducere la pachetele Fotostand

news4

Primavara aceasta aduce reduceri grandioase la tote pachetele fotostand.md. Profitati acum de reducerile de sezon pentru fotopanou –uri de pina la 20 % , beneficiind de aceleasi servicii: design  decorului pentru evenimentul dorit (nunta, cumatrie, zi de nastere), imprimare banner, arenda carcasei mobile, montare si demontare fotopanoului (photowall) si transportarea acestui panou foto - toate acestea la cel mai avantajos pret.

Pachetul "Mini" de 40 de euro

news5

Compania Fotostand.md (Fotopanou) vine cu un nou pachet de 40 de euro pentru marimile 2m x 2m, este un fotopanou ce include toate serviciile: efectuarea machetei foto standului, tiparul foto benerului, inchirierea stativului mobil, lucrarile de montaj si demontaj a brand wall –lului, tansportul acestui fotopanou in raza Chisinaului. Este un fotostand (roll up) foarte comod pentru localurile mici sau pentru petreceri cu putini invitati, dar in acelasi timp aveti parte de un decor personalizat.

Fotostand la doar 25 de euro

news6

Fotostand vine cu o oferta irezistibila – un fotopanou cu toate serviciile incluse: banner, constructia mobila, montare/demontare si transport fotopanoului (brandwalului)la doar 25 de euro. Acesta este un panou foto de marimile 2.3m x 2.3m, avind un bener nepersonalizat , dar cu posibilitatea de alegere a machetelor cu diferite tematici ,fie pentru nunta, cumetrie (cumatrie)sau zi de nastere, neaparat veti gasi la noi un design ce o sa va placa. Este un foto stand foarte accesibil pentru persoanele ce doresc un fotostand la eveniment , dar dupa eveniment nu au nevoie de banner.

recomandări

testimonial
Петр и Кристина: Ваш фотостенд нас так выручил! У нас была не очень большая свадьба, но довольно большой зал. Долго думали, чем бы таким украсить, чтоб зал не выглядел слишком пустым, и тут случайно я наткнулся на ваш сайт. До этого и не знал, что у нас в Молдове такое можно заказать на свадьбу. И цены вполне доступные.
testimonial
Ălis: A fost o surpriză minunată din partea surioarei mai mici. Nici nu m-am aşte ptat, cînd am intrat în sală a fost un şoc foarte plăcut. Am făcut multe poze lîngă fotostand cu familia, cu oaspeţii, fotograful chiar nu reuşea pe fiecare doritor să-l fotografieze :-). Această aniversare imi va ramîne mereu în amintire.
testimonial
Aliona Vlas: Vreau sa va multumesc pentru pentru fotostandul facut
pentru botezul feciorasului nostru!!! Mersi mult! Toti oaspetii au
ramas placut surprisi si cu placerea s-au fotografiat la fotostandul
nostru! Succes in munca dumneavoastra!!!
testimonial
Инна: Команда FotoStand.md, спасибо вам за отлично проделанную работу! Приятно иметь дело с творческими и при этом ответственными людьми. Обязательно будем работать с вами еще.

contacte

Adresa: or. Chisinau,

Bd. Stefan cel Mare 145

Tel.: +373 22 920 900;

Mob., Viber: +373 79 620 900

E-mail: fotostandinfo@gmail.com

3D-Facebook-Icon-psd62926

 

Fotostand.md pe harta
persoane
juridice